Profiel

Opleiding

Sept. 1989 – juni 1993 HBO-V aan hogeschool De Vijverberg te Ede
Sept. 1982 – juni 1988 VWO (ne, en, wi, na, sk, bi, gs)

Werk

Slapen als een baby - boekOkt. 2015 – Boek Slapen als een baby geschreven.

Jan. 2015 – heden ZZP
Bloggen, schrijven, websiteoptimalisatie en maken/vernieuwen van websites. Bekijk portfolio.

Okt. 2000 – heden Pacco BV
Verantwoordelijk voor: productontwikkeling, website onderhoud, klantcontact (inhoudelijke vragen) en social media.

Nov. 1996 – febr. 2001 Stichting Thuiszorg Icare te Harderwijk
Functie: verpleegkundig zorgcentralist

Mei 1995 – mei 1997 Stichting Thuiszorg Veluwe te Harderwijk
Functie: medewerker bedrijfsbureau (bereikbaarheidsdienst)

Kerncompetenties en loopbaan

In 1989 startte ik aan de HBO-V, een voor mij boeiende opleiding; divers, breed en praktisch. Deze opleiding rondde ik af in 1993 en ging solliciteren. Het viel niet mee om een vaste baan te vinden in een tijd dat er een overschot aan verpleegkundigen was. Via uitzendbureau Medi Interim werkte ik o.a. in de kraamzorg. Veel aandacht voor babyzorg was er tijdens mijn opleiding niet geweest, maar ik begon er onbevangen en enthousiast aan, blij om werkervaring op te kunnen doen. Kraamzorg vraagt een hoge mate van flexibiliteit, zowel qua werktijd als aanpassingsvermogen.

Na de geboorte van mijn eerste kind, in 1994, werd het lastiger om onregelmatig werk te doen en nam ik de functie van medewerker bedrijfsbureau aan, deels op kantoor, deels (’s nachts) vanuit huis. Af en toe deed ik nog partusassistenties.

In 1996 kreeg ik mijn tweede kind. In dat jaar werden er door thuiszorgorganisaties zogenaamde zorgcentrales ingericht. Zo ook bij Icare, waardoor er nieuwe banen beschikbaar kwamen. Ik solliciteerde succesvol intern en vervulde enkele jaren voor twee dagen per week de functie van verpleegkundig zorgcentralist. Cliƫnten voor maatschappelijk werk, thuiszorg, diƫtisten, cursussen, alsmede ook inhoudelijke vragen over kinderen van 0 tot 4 jaar behoorden tot mijn takenpakket.

De geboorte van mijn derde, in 1999, leidde uiteindelijk tot het ontwerpen van een baby inbakerdoek en het oprichten van een eigen bedrijf. In 2001 – toen bleek dat het dienstverband bij de zorgcentrale niet meer te combineren was met gezin en bedrijf – nam ik ontslag bij Icare. De Pacco inbakerdoek werd een succes!

In 2002 werden we verblijd (onverwacht :)) met de komst van een tweeling. Gemist door de verloskundigen en beide jongens werden thuis geboren, gezond & wel.

Door het runnen van een eigen onderneming heb ik ontzettend veel bijgeleerd en met veel mensen en op veel vlakken leren samenwerken. Na 15 jaar zijn steeds meer taken door anderen overgenomen en krijg ik ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe producten, voor schrijven en nieuwe projecten!